Onze Services

Services_

NewCode_

Web & App

Digitalization

Automation

ExistingCode_

E-commerce

Payment Form

Onze aanpak_

1. Analysis_

We starten met een grondige analyse van je huidige problemen en passen onze aanpak hierop aan. Naast de technische implementatie, wordt er in deze fase ook al bekeken hoe we het meest aangename gebruiksgemak kunnen aanbieden.

2. Strategy_

In deze fase definiëren we doelstellingen voor/op tijd en kwaliteit. Zo kunnen we je een doordacht product opleveren waarop je kan rekenen. Dit wordt zowel technisch als visueel voorgesteld zodat het resultaat perfect plaats kan nemen in je ecosysteem.

3. Creation_

Na een uitgebreide onderzoeksfase zijn we voldoende voorbereid om met/aan de implementatie te starten. Aan het einde van deze fase realiseren we je oplossing.

4. Polishing_

In deze laatste fase testen, optimaliseren en herevalueren we het product uitvoerig. We polijsten de imperfecties en creëren een product dat van hoogste kwaliteit is.

Testimonials_

Als branding bureau krijgen wij ooit de vraag van klanten om iets custom te developen, sinds 2 jaar werken we samen met NewCode als klankbord en voor het development. Grote flexibiliteit, sterk meedenkend en optimale code!

Lennert Gysen

KAPMES

 
 
footer background